Door Health Base op 02 februari 2017
  • Medicatiebewaking
  • Maatwerk

Commentaren Medicatiebewaking: FAQ's over de nieuwe versie

De nieuwe website Commentaren Medicatiebewaking (CM) is nu rechtstreeks vanuit Pharmacom en Medicom te benaderen. Zeven FAQ's over de nieuwe versie.

Waarom is er een nieuwe versie van CM?

De oude digitale versie van CM was een aantal jaren in gebruik en behoefde een update om de kwaliteit te kunnen garanderen. Health Base heeft daarom een nieuwe, gebruiksvriendelijkere versie van CM ontwikkeld met een overzichtelijke vormgeving. Door de online opzet is de site makkelijker doorzoekbaar.

Hoe kan ik mijn account activeren?

Om met de nieuwe site te werken, moet u eenmalig uw account activeren door een wachtwoord in te stellen. Op alle werkplekken moet eenmalig ingelogd worden met de inlogcode en het wachtwoord. Vink hiervoor ‘onthouden’ aan op het inlogscherm. Heeft u dit nog niet gedaan, volg deze handleiding en voer deze uit op de website www.commentarenmedicatiebewaking.nl. Controleer na inloggen de ingevulde gegevens op uw profielpagina en geef eventuele wijzigingen door aan Health Base via het contactformulier

Op hoeveel werkplekken kan ik CM gebruiken?

U kunt op vijf devices (computer, smartphone of tablet) gelijktijdig Commentaren Medicatiebewaking raadplegen. Na het inloggen blijft de website automatisch één uur openstaan, daarna moet u opnieuw inloggen door op ‘Inloggen’ te klikken; inlogcode en wachtwoord hoeven niet opnieuw ingevoerd te worden. Wilt u met meer dan vijf devices Commentaren Medicatiebewaking gebruiken, bekijkt u dan de informatie over aanvullende abonnementen.

Ik kan niet (meer) inloggen, wat nu?

U heeft waarschijnlijk te vaak met een verkeerd wachtwoord ingelogd. Na een aantal keer blokkeert het systeem. Er zit helaas een fout in de software bij het opnieuw instellen van het wachtwoord waardoor de blokkade er dan niet afgehaald wordt. Hierdoor moet Health Base dit voor u doen. Deze fout wordt uiteraard zo snel mogelijk opgelost. Als u niet meer kunt inloggen dan kunt u dit het beste melden via het contactformulier. Health Base zal u dan zo snel mogelijk weer toegang geven tot uw account.

Kan ik nog bij de oude versie van Commentaren Medicatiebewaking?

In januari 2017 is de nieuwe versie van Pharmacom en Medicom uitgeleverd. In deze versie is het nieuwe Commentaren Medicatiebewaking opgenomen, gekoppeld aan de Medicatiebewaking. De oude variant van Commentaren Medicatiebewaking is niet meer benaderbaar vanuit Pharmacom en Medicom.

Verschijnt het boek Commentaren Medicatiebewaking nog?

Commentaren Medicatiebewaking verschijnt ook in boekvorm. Met de komst van de nieuwe site is het boek geen onderdeel meer van het abonnement op Health Base zorginformatie in Pharmacom en Medicom. U kunt het boek wel los bestellen bij Health Base.

Heeft u een vraag over Commentaren Medicatiebewaking?

Neem contact op
Delen via