Maatwerk

“De zorginformatie in de nieuwe ZorgGids in TWIN hebben wij samen met Health Base op maat ontwikkeld. Deze bron is uniek voor de Belgische zelfstandige apotheker en toont onze klanten alleen die informatie die relevant is voor de patiënt op het moment van het afleveren.”
Bart Struyf Sales & Marketing Manager Farmad Neem contact op

Als zorgbestuurder of zorgverlener heeft u te maken met vele factoren de kwaliteit van zorg van uw zorggroep onder druk zetten. Zoals een toename van chronische zorg en meer kwetsbare ouderen. Tegelijkertijd is er minder tijd en er zijn minder hoogopgeleide zorgverleners beschikbaar. Bovendien komt er steeds meer kennis beschikbaar voor apothekers, huisartsen, wijkverpleegkundigen én bij patiënten. De processen in uw zorgorganisatie en het zorginformatiesystemen moeten u daarbij optimaal kunnen ondersteunen. Oplossingen daarvoor zijn vaak maatwerk. Met onze kennis op het gebied van kennistechnologie, farmacotherapie en zorg-ICT kunnen wij u dit maatwerk bieden.

Meerwaarde Maatwerk voor uw praktijk

Wilt u advies over de manier waarop u volgens de regels van Triple Aim uw kwaliteit van zorg kunt verhogen, de zorguitkomsten verbeteren en dat tegen lagere zorgkosten? Of wilt u uw zorginformatiesysteem inhoudelijk verrijken? Dat kan met Maatwerk van Health Base. Onze experts kunnen u adviseren over het verbeteren van processen en optimale ondersteuning door zorginformatie in zorg-ict. Door onze achtergrond in de apotheekzorg en huisartsenzorg zijn we goed op de hoogte van uw zorgpraktijk. Met Maatwerk van Health Base kunnen uw zorgverleners snel en gemakkelijk de juiste keuze voor uw patiënten maken.

Maatwerk en Health Base

Health Base heeft ruim 25 jaar expertise op het gebied van het ontwikkelen en toepassen van betrouwbare informatie in zorgsystemen. Wij weten als geen ander dat het belangrijk is dat uw zorginformatie up-to-date is en wetenschappelijk onderbouwd, zodat u met actuele inzichten kunt werken. Bovendien is ieder zorginformatiesysteem uniek. Daarvoor heeft u maatwerk nodig. Dat maatwerk is onze expertise. Met een kleine expertorganisatie is Health Base de huisleverancier van de zorginformatie in Medicom en Pharmacom van PharmaPartners. Ook de zorgmodules in de Belgische systemen ViaNova van Escapo en TWIN van Farmad zijn ontwikkeld door Health Base. Door inhoudelijke kennis te combineren met kennis van zorg-ict zorgt Health Base ervoor dat uw maatwerkoplossing niet alleen up to date en wetenschappelijk verantwoord is, maar ook aansluit bij uw dagelijkse praktijk.

  • Evert Jan Bos Manager Sales & Marketing

Interesse?

Meer weten over maatwerk voor zorg-ict om goed geneesmiddelgebruik te bevorderen? Wij bieden u graag een oplossing.

Neem contact op

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief