Zorgbegeleiding en zorgregistratie

“Zorgprotocollen zijn gerelateerd aan betrouwbare bronnen, zoals NHG-Standaarden. Dat is belangrijk. Met Zorgprotocollen werken het hele huisartspraktijkteam en de apotheek consequent met dezelfde informatie. Hoe eenduidiger deze informatie, des te beter patiënten dit kunnen begrijpen.”
Henk Jan Bezemer huisarts Neem contact op

Als huisarts of apotheker wilt u op een gestructureerde manier zorg en advies bieden aan uw patiënten en conform de richtlijnen van uw beroepsgroep werken, zoals NHG-Standaarden en KNMP-richtlijnen. Bovendien is het belangrijk dat u gegevens snel en gemakkelijk kunt vastleggen in uw AIS of Elektronisch Voorschrijfsysteem (EVS). Health Base heeft duidelijke informatie voor zorgbegeleiding en zorgregistratie om u bij deze taken te ondersteunen. Met onze protocollen, medische beslisondersteuning en werkmethodes heeft u praktische handvatten voor zorgbegeleiding en –registratie van uw (chronische) patiënten in uw huisartspraktijk of apotheek.

Meerwaarde Zorgbegeleiding en zorgregistratie voor uw praktijk

Zo kunt u met onze protocollen, medische beslisondersteuning en werkmethodes de zorgvraag van uw patiënten gestructureerd begeleiden. U vergeet niets en legt relevante gegevens vast, zodat u deze op een later moment snel kan raadplegen in uw zorginformatiesysteem (HIS of AIS). Onze informatie voor zorgbegeleiding en zorgregistratie is geschikt voor uw hele team. Op deze manier zorgt Health Base ervoor dat u optimale ondersteuning krijgt bij uw dagelijkse praktijk.

Zorgbegeleiding en zorgregistratie en Health Base

Al 25 jaar onderhouden en ontwikkelen wij betrouwbare informatie om uw zorgbegeleiding te optimaliseren. Nieuwe inzichten vertalen we naar praktische adviezen en informatie en maken we passend voor verschillende zorg-ictsystemen. Adviezen en informatie voorzien we van wetenschappelijke verantwoording. Als kleine expertorganisatie doen we dit samen met specialisten in de zorg en zorgverleners in de praktijk. Op die manier beschikken u en uw team altijd over zorginformatie die aansluit bij de dagelijkse praktijk.

500 verschillende Zorgprotocollen beschikbaar
50% minder therapie-ontrouw bij MeMO osteoporose en bij MeMO lipidenverlagers
> 100 kennisregels
  • Han Beekwilder Huisarts
  • Loes zûm Grotenhof Farmakundige
  • Eric Hiddink Innovatiemanager
  • Gerrianne Mensink Apotheker
  • Marten Niessink Huisarts
  • Chris Tromp Apotheker

Onze Experts

Heeft u een vraag over zorgbegeleiding en zorgregistratie, onze producten of interesse in samenwerken met Health Base? 

Neem contact op

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief