Zorgbegeleiding en zorgregistratie

“Zorgprotocollen zijn gerelateerd aan betrouwbare bronnen, zoals NHG-Standaarden. Dat is belangrijk. Met Zorgprotocollen werken het hele huisartspraktijkteam en de apotheek consequent met dezelfde informatie. Hoe eenduidiger deze informatie, des te beter patiënten dit kunnen begrijpen.”
Henk Jan Bezemer huisarts Neem contact op

Als huisarts of apotheker wilt u op een gestructureerde manier zorg en advies bieden aan uw patiënten en conform de richtlijnen van uw beroepsgroep werken, zoals NHG-Standaarden en KNMP-richtlijnen. Bovendien is het belangrijk dat u gegevens snel en gemakkelijk kunt vastleggen in uw AIS of Elektronisch Voorschrijfsysteem (EVS). Health Base heeft duidelijke informatie voor zorgbegeleiding en zorgregistratie om u bij deze taken te ondersteunen. Met onze protocollen, medische beslisondersteuning en werkmethodes heeft u praktische handvatten voor zorgbegeleiding en –registratie van uw (chronische) patiënten in uw huisartspraktijk of apotheek.

Meerwaarde Zorgbegeleiding en zorgregistratie voor uw praktijk

Zo kunt u met onze protocollen, medische beslisondersteuning en werkmethodes de zorgvraag van uw patiënten gestructureerd begeleiden. U vergeet niets en legt relevante gegevens vast, zodat u deze op een later moment snel kan raadplegen in uw zorginformatiesysteem (HIS of AIS). Met onze slimme en onderbouwde werkmethode voor medicatie-optimalisatie en monitoring (MeMO) begeleidt u bovendien alleen risicopatiënten met verminderde therapietrouw. Dit bespaart u tijd en geld én verhoogt de tevredenheid van uw patiënten. Onze informatie voor zorgbegeleiding en zorgregistratie is geschikt voor uw hele team (POH, dokters- of apothekersassistenten). Op deze manier zorgt Health Base ervoor dat u optimale ondersteuning krijgt bij uw dagelijkse praktijk.

Zorgbegeleiding en zorgregistratie en Health Base

Al 25 jaar onderhouden en ontwikkelen wij betrouwbare informatie om uw zorgbegeleiding te optimaliseren. Nieuwe inzichten vertalen we naar praktische adviezen en informatie en maken we passend voor verschillende zorginformatiesystemen, waaronder Medicom en Pharmacom van PharmaPartners. Ieder advies en alle informatie voorzien we bovendien van een wetenschappelijke verantwoording. Zoals de uitkomsten voor therapietrouw bij de werkwijze MeMO. Als kleine expertorganisatie doen we dit samen met een grote groep specialisten in de zorg en zorgverleners die dagelijks met onze kennis werken. Zo zorgen we ervoor dat onze informatie en ondersteuning niet alleen up to date en wetenschappelijk verantwoord is, maar ook aansluit bij uw dagelijkse praktijk.

50% minder therapie-ontrouw bij MeMO osteoporose en bij MeMO lipidenverlagers
35 MFB’s over medicatieveiligheid, toevoegen profylaxe en therapie-optimalisatie
500 verschillende Zorgprotocollen beschikbaar
  • Han Beekwilder Huisarts
  • Loes zûm Grotenhof Farmakundige
  • Eric Hiddink Innovatiemanager
  • Gerrianne Mensink Apotheker
  • Marten Niessink Huisarts
  • Chris Tromp Apotheker

Onze Experts

Heeft u een vraag over zorgbegeleiding en zorgregistratie, onze producten of interesse in samenwerken met Health Base? 

Neem contact op

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief