Door Health Base op 02 februari 2017
  • Medicatiebewaking
  • Formularium
  • Zorgprotocollen
  • Logistieke geneesmiddelinformatie
  • Health Base

Health Base Jaarplan 2017: maximale besliskracht

Health Base publiceert deze week haar Jaarplan 2017. Het thema is 'maximale besliskracht door geïntegreerde zorginformatie'. 

Zorginformatie

Het jaarplan biedt een overzicht van het onderhoud van de zorginformatie op het gebied van alle expertises waarop Health Base actief is. Ook nieuwe kennisproducten voor medicatieveiligheid en medicatiebegeleiding, projecten en onderzoek komen aan de orde. Onze toezichthouder, de Stichting Intellectuele Eigendom, heeft  namens de gebruikers van de zorginformatie het Jaarplan goedgekeurd.

Unable to render media.

Visie op medicatiebewaking

Naast de geplande activiteiten en projecten presenteert Health Base in het Jaarplan ‘Signaal op maat’. Signaal op maat is een visie op een andere inrichting van de medicatiebewaking, waarbij de gezondheidssituatie van de patiënt centraal staat, wat slimmere en minder signalen oplevert.

Bekijk het Jaarplan 2017 

Heeft u een vraag over dit bericht?

Neem contact op
Delen via