Door Health Base op 01 juni 2017
  • Medicatiebewaking
  • Logistieke geneesmiddelinformatie

Een nieuw gezicht bij Health Base

Apothekersassistent Ellen van Dam versterkt sinds kort het team van Health Base. Zij helpt onder andere met het onderhoud van kennisbestanden en beantwoordt vragen van apotheken.

Wie is Ellen van Dam?

'Ik ben apothekersassistente, 45 jaar oud. Vanaf mijn diplomering, nu zo’n 25 jaar geleden, werkte ik in de openbare apotheek. Daarna werkte ik een aantal jaar bij een farmaceutische groothandel en in diverse ziekenhuizen, zowel in de zorg als op administratief gebied. Ik ben moeder van 2 jongvolwassen zoons. En in mijn vrije tijd fiets ik graag zowel op mijn e-bike als op de racefiets.'

Welke vragen van apotheken beantwoord je?

'Mijn belangrijkste taak als apothekersassistente bij Health Base is het ondersteunen van de teams Medicatiebewaking en Patiënteninformatie bij het beantwoorden van meldingen van klanten. Als apotheken of andere gebruikers vragen hebben, zal ik die beantwoorden of doorzetten naar één van de apothekers.'

Hoe snel krijgt de apotheek antwoord op vragen?

'Wij streven ernaar om apotheken dezelfde dag nog antwoord te geven op vragen of meldingen. Ik ben zelf aanwezig op dinsdag en woensdag van 9.00 uur tot 17.30 uur. Alle andere dagen zijn de apothekers van Patiënteninformatie en Medicatiebewaking telefonisch of via de mail bereikbaar.'

Heeft u een vraag over dit bericht?

Neem contact op
Delen via