Christie Klaucke op02 november 2017
  • Medicatiebewaking
  • Medicatiebegeleiding
  • Maatwerk
  • Samenwerken

Bezoek ons op het Mobile Healthcare Congres 2017

Geneesmiddelinformatie in een patiëntenapp of medicatiebewaking op tablet? Bezoek onze netwerkcorner tijdens het Mobile Healthcare Congres op donderdag 23 november 2017 in het MediaPlaza Utrecht.

GIP voor mobiel

In de netwerkcorner van Health Base kunt u de nieuwe GIP bekijken. De GIP biedt begrijpelijke geneesmiddelinformatie op maat voor de patiënt, in een versie geschikt voor mobiel en tablet. De GIP is toepasbaar als tool voor patiëntenvoorlichting over geneesmiddelen in ziekenhuizen, VVT-instellingen, patiëntenportalen en apotheken.

Medicatiebewaking op tablet

Commentaren Medicatiebewaking is het naslagwerk voor alle zorgprofessionals verantwoordelijk voor veilig geneesmiddelgebruik. CM biedt achtergrondinformatie en praktische beslisondersteuning bij interacties en contra-indicaties voor geneesmiddelen. Dit bekende naslagwerk (al ruim 30 jaar de standaard) is nu ook toepasbaar als digitaal naslagwerk voor tablet en beeldscherm.

eHealth-monitor 2017

Tijdens het Mobile Healthcare Congres kunt u deelnemen aan een dagprogramma, onder leiding van dagvoorzitter Tom van het Hek, voormalig huisarts, voormalig top hockeyer en radiopresentator BNR Nieuwsradio. U bent als eerste op de hoogte van de cijfers uit de eHealth-monitor 2017 (Nictiz en NIVEL) over het gebruik van eHealth onder zorggebruikers en zorgverleners. Ook kunt u diverse inhoudelijke workshops bezoeken.

U kunt zich aanmelden als gast van Health Base via deze link

Heeft u een vraag over deze Update?

Neem contact op
Delen via