Christie Klaucke op09 november 2017
  • Medicatiebegeleiding
  • Maatwerk
  • Samenwerken

Nieuwe GIP op Ziekenhuisfarmaciedagen 2017

Op donderdag 9 & vrijdag 10 november 2017 is Health Base aanwezig op de jaarlijkse Nederlandse Ziekenhuisfarmaciedagen in Bunnik. We presenteren daar de vernieuwde GIP op papier én op beeldscherm.

Via medicatieoverzicht

Tijdens dit NVZA-congres kunt u een demonstratie bekijken van de mogelijkheden van de GIP (Geneesmiddelinformatie voor de Patiënt). U kunt de GIP integreren in het zorginformatiesysteem van uw ziekenhuis, zorginstelling of thuiszorgorganisatie. Via het medicatieoverzicht kunt u de GIP snel en gemakkelijk opvragen. Door deze integratie is de GIP altijd op maat voor de patiënt samengesteld.

Patiëntenportaal

Naast de papieren versie is de GIP ook digitaal te gebruiken, bijvoorbeeld via een patiëntenportaal of -app. Het LUMC is daarom aanwezig in de Health Base-stand met een primeur waarbij de GIP beschikbaar is via het medical dashboard van het patiëntenportaal. Op deze manier kunnen patiënten altijd en overal persoonlijke informatie lezen over de geneesmiddelen die ze gebruiken. Als een ziekenhuis informatie over de geneesmiddelen biedt, verbetert dit de patiënttevredenheid. Ook begrijpen patiënten beter waarom ze bepaalde geneesmiddelen gebruiken.

Meer weten?

Bent u niet op de Ziekenhuisfarmaciedagen (geweest), maar wilt u wel meer informatie over de mogelijkheden van de GIP voor uw zorginstelling? Neemt u dan contact op met Health Base.

  • Evert Jan Bos Sales en marketing manager

Contact over de GIP

Wilt u patiënten ook begeleiden bij goed geneesmiddelgebruik? Wij geven u graag advies en een offerte op maat.

Advies & offerte aanvragen
Delen via