Door Health Base op 06 december 2017
  • Samenwerken

VJA en Health Base starten samenwerking

De Vereniging van Jonge Apothekers (VJA) en Health Base hebben een partnerschap afgesloten om te gaan samenwerken aan kennisbevordering.

Kennisbevordering

Health Base-directeur Jan-Kees Huyts en VJA-communicatieverantwoordelijke Judith van Loenen tekenden 20 november 2017 een overeenkomst bij Health Base in Houten. Het doel van het partnerschap is samenwerken op het gebied van kennisbevordering en –uitwisseling rond farmaceutische zorg.

Nascholingen

De VJA biedt professionele en inhoudelijke ondersteuning aan apothekers tijdens de eerste carrièrejaren. Experts van Health Base zullen vanaf 2018 bijdragen aan diverse nascholingen van de VJAcademy. De VJA denkt ook mee in het project ‘Signaal op maat’, gericht op de ontwikkeling van slimme medicatiebewaking. Voor Health Base als expertcentrum is de VJA een uitstekende kennispartner voor de ontwikkeling van toekomstbestendige zorginformatie.

Samenwerken

Health Base werkt samen met organisaties om besliskracht voor zorgverleners te vergroten. Heeft u een idee of uitdaging? Wij bespreken graag wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Neem contact op
Delen via