Christie Klaucke op10 januari 2018
  • Health Base
  • GIP

Geneesmiddelinformatie en e-health: wat wil de patiënt?

Tijdens de landelijke E-healthweek, op dinsdag 23 januari 2018, organiseren Stichting Health Base en Stichting Kijksluiter een event in Houten voor patiënten en professionals over e-health en geneesmiddelinformatie voor patiënten.

Patiënten, zorgverleners, beleidsmakers en andere geïnteresseerden voeren een rondetafelgesprek onder leiding van patiënt-expert Ineke Hazelzet. Centraal staat de vraag waar patiënten (digitale) informatie over geneesmiddelen het liefst zouden willen ontvangen. Via een app? Via hun zorgverlener?

Goed geneesmiddelgebruik

Health Base en Kijksluiter organiseren dit event tijdens de E-healthweek 2018 vanuit de gezamenlijke doelstelling de kennis over geneesmiddelen te verbeteren ter bevordering van goed geneesmiddelengebruik. Met de GIP ontsluit Health Base begrijpelijke geneesmiddelinformatie voor patiënten via zorg-ICT oplossingen. Kijksluiter werkt vanuit het maatschappelijk belang om de videobibliotheek met Kijksluiters beschikbaar te stellen aan alle Nederlanders. Tijdens het event wordt ook een nieuwe oplossing gepresenteerd om te kunnen kijken óf te lezen.  

Event: Geneesmiddelinformatie: wat wil de patiënt?
Locatie: Joinn, Houten
Tijdstip: 12.00 – 14.30
Toegankelijk voor mindervaliden
U bent van harte welkom, aanmelden kan via communicatie@healthbase.nl of info@stichtingkijksluiter.nl.

Heeft u een vraag over deze Update?

Neem contact op
Delen via