Door Health Base op 02 oktober 2018
  • GIP
  • Medicatiebewaking
  • Health Base

Bezoek ons op Mobile Healthcare 2018

Mobile Healthcare biedt dé jaarlijkse update op het gebied van ehealth. Doe inspiratie op met 90 experts en bezoek onze boeiende break-outsessie met het Radboudumc. Deelname is gratis.

Persoonsgerichte informatie over
medicatie: anytime, any place

Hoe zet u patiëntenvoorlichting in om medicatieveiligheid in het ziekenhuis te verbeteren? Wat zijn de mogelijkheden om met ehealth begrijpelijke geneesmiddelinformatie aan te bieden? Dit komt aan de orde tijdens de break-outsessie van het Radboudumc en Health Base tijdens Mobile Healthcare, op donderdag 8 november 2018 in Utrecht (zaal 4, 14.15) Onder leiding van sprekers Stefanie Natsch, senior ziekenhuisapotheker/klinisch farmacoloog bij Radboudumc en Erik Hiddink - apotheker/innovatiemanager bij Health Base.

3 events | 1 dag | 1 locatie

Mobile Healthcare is het grootste Benelux congres over mHealth en het jaarlijkse ontmoetingspunt voor ruim 1000 (inter)nationale zorgprofessionals. Naast Mobile Healthcare geeft uw ticket ook toegang tot OuderenzorgTECH en Data Driven Healthcare in de Media Plaza in Utrecht op 8 november 2018.

Meer informatie en gratis aanmelden >

Deelname aan Mobile Healthcare is gratis voor geselecteerde doelgroepen en levert 5 accreditatiepunten op.

Heeft u een vraag over dit bericht?

Neem contact op
Delen via