Door Health Base op 13 maart 2018
  • Medicatiebewaking
  • Pharmacom
  • Medicom

Geef uw mening over CM online

Health Base is benieuwd naar uw mening over de (nieuwe) online versie van Commentaren Medicatiebewaking. Wij nodigen u daarom graag uit om deel te nemen aan onze lunchsessie op 5 april. Geïnteresseerd om uw ervaringen te delen? Geef u dan nu op.

Gebruikerservaringen

In het najaar van 2016 is www.commentarenmedicatiebewaking.nl live gegaan. Om de website te blijven verbeteren wil Health Base in gesprek met gebruikers; over de vindbaarheid van geneesmiddelen, de navigatie binnen de site, maar ook voor wensen met betrekking tot inhoud en functies.

Om deze en andere ervaringen te bespreken houden wij een ronde tafelgesprek met lunch op donderdag 5 april van 12.00u tot 13.30u in Houten. Met de uitkomsten kan Health Base de website mogelijk verder verbeteren.

Aanmelden

Heeft u interesse om deel te nemen aan de lunchsessie, meld u dan aan via cm@healthbase.nl. Heeft u wel interesse, maar kunt u niet op 5 april, dan horen wij het ook graag.

Commentaren Medicatiebewaking online (CMO)

CMO biedt actuele achtergrondinformatie bij medicatiebewaking en is de online versie van het boek Commentaren Medicatiebewaking. Werkt u met Pharmacom of Medicom, dan kunt u vanuit een medicatiebewakingssignaal direct doorklikken naar de achtergrondinformatie op CMO.


  • Leonie Bogaard Apotheker
  • Marleen Olthoff Apotheker
  • Kayan Tsoi Apotheker
  • Marijn Zeemeijer Apotheker

Heeft u een vraag over deze Update?

Neem contact op
Delen via