Door Health Base op 03 mei 2018
  • Medicatiebewaking
  • Samenwerken

Workshop Signaal op maat op VJA Voorjaarsdag

Op 6 juni 2018 vindt de jaarlijkse Voorjaarsdag van de Vereniging van Jonge Apothekers (VJA) plaats, met als thema ‘Live with HIV’. Health Base biedt een workshop aan over nieuwe ontwikkelingen rond medicatiebewaking.

Apotheker Medicatiebewaking Justine van Tongeren van Health Base geeft een workshop tijdens het middagprogramma met als onderwerp ‘Realtime medicatiebewaking volgens Signaal op maat: van receptgestuurd naar patiëntgestuurd.’ Signaal op maat is een nieuwe visie op medicatiebewaking die Health Base heeft ontwikkeld. Ook de VJA heeft hieraan bijgedragen.

Prof. dr. David Burger, hoogleraar Klinische Farmacie aan de Radboud Universiteit en expert op het gebied van HIV is dagvoorzitter. Het programma bestaat uit een aantal plenaire lezingen en workshops.

VJA Voorjaarsdag
Datum: woensdag 6 juni 208
Tijd: 9.00-21.00 uur
Locatie: Utrecht
Aanmelden: op de website van de VJA.

Heeft u een vraag over deze Update?

Neem contact op
Delen via