Door Health Base op 19 april 2021

Onze redactiecommissies zoeken huisartsen, poh-ers en apothekers

Om de kennis van Health Base zo goed mogelijk op de praktijk te laten aansluiten, werken wij met diverse redactiecommissies. Zij zijn een belangrijke adviesraad voor de vertaling van onze kennis naar de praktijk. De leden werken met de systemen van Health Base en geven advies over de inhoud. De redactiecommissies komen 5 tot 6 keer per jaar bij elkaar voor overleg (op dit moment online). Voor versterking van deze commissies zoeken wij nieuwe leden. 

Lijkt het je leuk om lid te worden van één van onze redactiecommissies, bekijk dan bovenstaande vacatures en stuur ons je motivatie. 

Wil je nog iets meer lezen over de redactiecommissies? Bekijk dan de recent geschreven artikelen: 

 

Delen via