Onze meerwaarde

Als huisarts en apotheker heeft u te maken met veranderingen in de zorg. Het aantal patiënten in de eerstelijnszorg neemt toe, net als de complexiteit van hun zorgvragen. Door krimpende budgetten heeft u minder tijd en zijn minder zorgverleners beschikbaar in bijvoorbeeld apotheken en de thuiszorg.

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen is ook een grote uitdaging. En dat in een tijd dat zorgverzekeraars vooral wetenschappelijk ‘bewezen’ zorg vergoeden. Daarom moet u steeds meer medische publicaties bijhouden en tientallen richtlijnen en standaarden van beroepsorganisaties paraat hebben om passende zorg te kunnen bieden. U kunt zelf dus ook wel wat ontzorging gebruiken. De zorginformatie van Health Base biedt uitkomst.

Maximale besliskracht

Al 25 jaar ontwikkelen en onderhouden wij betrouwbare zorginformatie en beslisondersteuning voor zorgverleners als u. Dit doen we door nieuwe medische en farmaceutische inzichten te vertalen naar praktische adviezen die u direct kunt gebruiken. Bovendien zorgen we ervoor dat u deze adviezen in uw eigen informatiesysteem kunt raadplegen. Of het nu gaat om medicatiebewaking, medicatiebegeleiding, zorgbegeleiding en –registratie, voorschrijven of logistieke geneesmiddelinformatie, onze toegankelijke en onderbouwde zorginformatie neemt u zorg uit handen. Dit geeft u meer kracht om de beste keuze te maken op het juiste moment. ‘Maximale besliskracht’ noemen we dat bij Health Base.

Jaarplan & Jaarverslag

Lees in ons digitale jaarplan hoe wij in 2018 vorm geven aan onze missie 'maximale besliskracht'. Aan welke strategische doelen werken wij en welke activiteiten en projecten staan er op de planning?

Bekijk wat wij vorig jaar hebben gedaan in ons Jaarverslag 2017.

Onze experts

Onze experts staan midden in de zorgpraktijk. Dagelijks dragen zij op wetenschappelijke wijze zorg voor rijke en waardevolle zorginformatie.

Neem contact met ons op
Delen via