Samenwerken

“Door de samenwerking met Health Base realiseren wij betrouwbare en actuele medische informatie en beslisondersteuning in Medicom en Mijngezondheid.net. Nu tillen we dit zelfs naar een hoger niveau met MedicomSmart. De unieke marktkennis en medische kennis van Health Base is waardevol en onderscheidend. Een absolute meerwaarde voor onze klanten.”
Dorinda van Oosten Managing Director PharmaPartners Huisartsenzorg Neem contact op
Samenwerken voor bredere basis en innovatie

Als kenniscentrum kunnen we succesvol zijn door samen te werken met een grote groep specialisten in de zorg én de zorgverleners die dagelijks met onze kennis werken. Door samenwerken bereiken we meer voor de gebruikers van onze zorginformatie: professionals in de eerstelijnszorg.

Meer over samenwerken
Onze werkwijze

Betrouwbare en kwalitatieve zorginformatie vormt de basis van ons bestaan. Om onze kennis aan zorgverleners te kunnen blijven aanbieden, zoeken we de komende periode naar een bredere basis voor het onderhoud van de zorginformatie. Dit doen we door meer experts aan te trekken en meer in samenwerking met partners te doen.

Lees meer over onze werkwijze
De partners van Health Base

Onze missie is maximale besliskracht voor zorgverleners. Om dat te bereiken werkt Health Base samen met kennispartners. Zo kunnen we op expertise en toegevoegde waarde bieden aan de gebruikers van onze zorginformatie: apothekers, huisartsen, wijkverpleegkundigen en andere zorgprofessionals in de eerstelijnszorg.

Meer over onze partners
  • Justine van Tongeren Apotheker
  • Marleen Olthoff Apotheker
  • Marijn Zeemeijer Apotheker
  • Gerrianne Mensink Apotheker
  • Carola Koekoek Apothekersassistente
  • Channah de Haas Apotheker

De experts van Health Base

Ook samenwerken met Health Base? Onze experts werken graag met u samen aan het maximaliseren van besliskracht voor uw zorgteam of zorg & ICT-product.

Neem contact op
Delen via