De partners van Health Base

Onze missie is maximale besliskracht voor zorgverleners. Om dat te bereiken werkt Health Base samen met kennispartners op alle gebieden waar we expertise en toegevoegde waarde kunnen bieden aan de gebruikers van onze zorginformatie: apothekers, huisartsen, wijkverpleegkundigen en andere zorgprofessionals in de eerstelijnszorg.

PharmaPartners

Health Base levert sinds 1990 content aan Pharmacom en Medicom van PharmaPartners. Hierdoor zijn huisartsen en apothekers verzekerd van zorginformatie 'op maat’ voor hun AIS of HIS. Health Base en PharmaPartners werken samen op alle gebieden waar we expertise en toegevoegde waarde kunnen bieden aan onze gezamenlijke klanten.

Maximale besliskracht door samenwerken

Health Base heeft naast PharmaPartners een samenwerking met veel andere organisaties, bedrijven en kennisinstituten in de zorg. Op die manier kunnen wij optimaal werken aan maximale besliskracht voor u als zorgverlener. Wij werken onder anderen ook samen met:

Samenwerken

Health Base werkt samen met organisaties om besliskracht voor zorgverleners te vergroten. Heeft u een idee of uitdaging? Wij bespreken graag wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Neem contact op
Delen via