Zorgprotocollen

Maakt u gebruik van de zorgprotocollen van Health Base in Pharmacom of Medicom? Op deze pagina vindt u een overzicht van veelgestelde vragen en onze contactgegevens.

Veelgestelde vragen 

 

Uitfasering Classic protocollen - overgang naar Basis protocollen

Hieronder staan een aantal veelgestelde vragen. Kijk voor alle beschikbare informatie op het klantenportaal van PharmaPartners. 

 • Ik kan niet alle protocollen vinden die ik voorheen wel had. Hoe komt dit?

  In onze Classic module had u toegang tot alle beschikbare protocollen, ook maatwerk protocollen van andere zorggroepen. In de nieuwe Basis protocollenmodule is dit niet langer mogelijk. U zult initieel alleen toegang hebben tot de standaard protocollen en de maatwerk protocollen die uw zorggroep afneemt. Wilt u toch gebruik maken van de maatwerk protocollen van een andere zorggroep, neem dan contact op met protocollen@healthbase.nl. 

 • Ik zie bij het openen van een protocol de melding “Gebruik nieuwe module! DEZE =>VERVALT!”. Wat moet ik doen?

  Wanneer bij het openen van een protocol de melding “Gebruik nieuwe module! DEZE =>VERVALT!” verschijnt, houdt dit in dat u nog in de Classic protocollenmodule werkt. De Classic protocollenmodule wordt dit jaar uitgezet. Het protocol is in de nieuwe module te vinden onder dezelfde naam. 

 • Ik zie bij het openen van een protocol “DIT PROTOCOL GAAT VERVALLEN! ZIE ?” Wat moet ik doen

  In de Classic protocollenmodule zijn veel protocollen beschikbaar. Sommige protocollen worden niet tot nauwelijks gebruikt. Voor een goed overzicht van de protocollen hebben we voor gekozen om sommige protocollen niet meer te onderhouden en te laten vervallen.


  Indien u toch wenst om het protocol te gebruiken in de nieuwe module raden we u aan om een mailtje te sturen naar protocollen@healthbase.nl. Bij meerdere meldingen wordt het protocol ook gebouwd voor de nieuwe module.

Verslagen redactievergaderingen


U kunt de vergaderverslagen van onze redactiecommissies opvragen via ons secretariaat.

Downloads

Neem contact met ons op

Heeft u nog een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul onderstaand formulier in. 

030 - 740 03 60
(waar gaat uw vraag over)
Verzenden