Ons team

Wij zijn een team van bijna 40 professionals, dat elke dag vol energie werkt aan het verbeteren van de zorg.

Al ruim 30 jaar helpen wij patiƫnten en collega's in apotheken, huisartspraktijken en ziekenhuizen met het nemen van de juiste beslissingen. Belangrijke beslissingen over behandelingen en preventie. Wij stellen ons graag aan u voor.

Wouter Kooijman

Wouter Kooijman

Huisarts

Naast mijn werk in de huisartsenpraktijk ontwikkel en onderhoud ik het formularium. Mijn doel is om een passend en actueel advies te geven aan onze gebruikers.
Channah de Haas

Channah de Haas

Apotheker Business Development

Mijn passie is begrijpelijke informatie over medicijnen overal toegankelijk maken voor patiënten. Daarbij zoek ik altijd naar nieuwe kansen, nationaal en internationaal.
Emma de Ruiter

Emma de Ruiter

Apotheker Medicatiebewaking

Door nauw samen te werken met medisch-specialisten en zorgstakeholders streef ik constant naar verbetering van onze producten en de medicatieveiligheid.
Suzanne de Klerk

Suzanne de Klerk

Apotheker Medicatiebewaking

Alles rondom Commentaren Medicatiebewaking heeft mijn aandacht. Met mijn scherpe blik lever ik waardevolle bijdragen om de zorgsector zo goed mogelijk te ondersteunen.
Luuk Roelofsen

Luuk Roelofsen

Manager UI-online

Als manager van UI-online sta ik garant voor waardevolle en actuele patiënteninformatie in uw AIS. Verbeter de zorgervaring van uw klanten en vergroot uw kennis met onze content!
Daphne Ensink

Daphne Ensink

Apotheker Patiënteninformatie

Moeilijke informatie over medicijnen begrijpelijk maken voor de patiënt, vind ik het leukste aan mijn werk. Zo lever ik een bijdrage aan goed en veilig medicijngebruik.
Marijn Zeemeijer

Marijn Zeemeijer

Apotheker

Ik werk aan operationele en technische projecten binnen Health Base zodat vernieuwingen in data-aanlevering geruisloos in Pharmacom, ViaNova en Twin kunnen landen.
Kim-Loan Pham

Kim-Loan Pham

Apotheker Business Development

Met mijn kennis en expertise draag ik vol enthousiasme bij aan de innovatie binnen Health Base. Ik ben gedreven om nieuwe zorgmodules te ontwikkelen en zo de zorg te verbeteren.
Jacqueline Bonten

Jacqueline Bonten

Office Manager

Als visitekaartje van Health Base ben ik het eerste aanspreekpunt voor klant en collega! Door mijn gastvrijheid zorg ik ervoor dat iedereen zich thuis voelt bij Health Base.
Carola Koekoek

Carola Koekoek

Coördinator Taxe

Onder mijn coördinatie zorgen wij ervoor dat u elke maand weer beschikt over de bestanden die u nodig heeft om optimaal zorg te kunnen verlenen. Op tijd en actueel.
Reza Weber

Reza Weber

Office Manager

Met mijn enthousiasme en creativiteit ondersteun ik onze apothekers proactief, zodat zij zich optimaal kunnen focussen op hun werk: goed en veilig medicijngebruik op maat voor de patiënt.
Roelien Janssen

Roelien Janssen

Apotheker Patiënteninformatie

Ik draag met mijn kritische blik bij aan goede patiëntenzorg in de apotheek. Bovendien deel ik graag mijn kennis door het geven van onderwijs en het schrijven van artikelen.
Pagina van 4