Ons team

Wij zijn een team van bijna 40 professionals, dat elke dag vol energie werkt aan het verbeteren van de zorg.

Al ruim 30 jaar helpen wij patiƫnten en collega's in apotheken, huisartspraktijken en ziekenhuizen met het nemen van de juiste beslissingen. Belangrijke beslissingen over behandelingen en preventie. Wij stellen ons graag aan u voor.

Ilse Haak

Ilse Haak

People Manager

Mijn drijfveer is de ontwikkeling van mens én organisatie. Als leidinggevende hou ik me bezig met de ontwikkeling en het welzijn van medewerkers, HRM, Marcom en organisatiestrategie.
Wouter Kooijman

Wouter Kooijman

Huisarts

Naast mijn werk in de huisartsenpraktijk ontwikkel en onderhoud ik het formularium. Mijn doel is om een passend en actueel advies te geven aan onze gebruikers.
Peter Lafeber

Peter Lafeber

Manager Sales & Business Development

Met mijn lange ervaring in de Healthcare richt ik mij op het binnenhalen van de klantvraag, nieuwe proposities ontwikkelen en bestaande oplossingen geschikt maken voor nieuwe markten.
Channah de Haas

Channah de Haas

Apotheker Business Development

Mijn passie is begrijpelijke informatie over medicijnen overal toegankelijk maken voor patiënten. Daarbij zoek ik altijd naar nieuwe kansen, nationaal en internationaal.
Emma de Ruiter

Emma de Ruiter

Apotheker Business Development

Door nauw samen te werken met medisch-specialisten en zorgstakeholders streef ik constant naar verbetering en vernieuwing van onze producten en de medicatieveiligheid.
Suzanne de Klerk

Suzanne de Klerk

Apotheker Medicatiebewaking

Alles rondom Commentaren Medicatiebewaking heeft mijn aandacht. Met mijn scherpe blik lever ik waardevolle bijdragen om de zorgsector zo goed mogelijk te ondersteunen.
Luuk Roelofsen

Luuk Roelofsen

Manager UI-online

Als manager van UI-online sta ik garant voor waardevolle en actuele patiënteninformatie in uw AIS. Verbeter de zorgervaring van uw klanten en vergroot uw kennis met onze content!
Daphne Ensink

Daphne Ensink

Apotheker Patiënteninformatie

Moeilijke informatie over medicijnen begrijpelijk maken voor de patiënt, vind ik het leukste aan mijn werk. Zo lever ik een bijdrage aan goed en veilig medicijngebruik.
Marijn Zeemeijer

Marijn Zeemeijer

Apotheker

Ik werk aan operationele en technische projecten binnen Health Base zodat vernieuwingen in data-aanlevering geruisloos in Pharmacom, ViaNova en Twin kunnen landen.
Kim-Loan Pham

Kim-Loan Pham

Algemeen manager Digitalis/MT-lid SHB

Met mijn kennis en expertise draag ik vol enthousiasme bij aan de innovatie binnen Health Base. Ik ben gedreven om nieuwe zorgmodules te ontwikkelen en zo de zorg te verbeteren.
Jacqueline Bonten

Jacqueline Bonten

Office Manager

Als visitekaartje van Health Base ben ik het eerste aanspreekpunt voor klant en collega! Door mijn gastvrijheid zorg ik ervoor dat iedereen zich thuis voelt bij Health Base.
Wouter Schuurman

Wouter Schuurman

Huisarts

Met veel plezier combineer ik mijn huisartsenwerk in de praktijk met werken bij Health Base. Ik houd me bij Health Base bezig met slimme protocollen en kennisregels.
Pagina van 4