Wat we bieden

Werkt u inĀ een huisartspraktijk of apotheek? Ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen in uw rol als zorgverlener.

Health Base Beeldbank 43

Onze ondersteuning

Huisartspraktijk
Apotheek
Ziekenhuis
Regionale samenwerking
Innovatie in de zorg

01 Huisartspraktijk

Wij ondersteunen u bij het voorschrijven van medicatie en registreren van een consult. U kunt vertrouwen op onze zorgprotocollen, formularia en consult voorbereidende vragenlijsten op maat, voor de beste behandeling van elke patiënt.

Ondersteuning huisartsenzorg

Wij helpen u als zorgverlener in de apotheek om op een slimme manier tot de juiste keuzes te komen voor elke patiënt. Met onze medicatiebewaking en medicatiebegeleiding kunt u uw patiënt juist, efficiënt en begrijpelijk informeren over hun behandeling.

Ondersteuning apotheek

We ondersteunen u in uw rol als geneesmiddelexpert richting patiënten met begrijpelijke en betrouwbare geneesmiddelinformatie op maat. Door continu af te stemmen met zorgverleners in de praktijk en patiënten, sluit onze geneesmiddelinformatie optimaal aan bij hoe het bij u in de praktijk het beste werkt.

Ondersteuning ziekenhuisapotheek

We ondersteunen u in verscheidene regionale en multidisciplinaire samenwerkingstrajecten. Hiervoor ontwikkelen we producten zoals kennisregels, zorgprotocollen en consult voorbereidende vragenlijsten.

Ondersteuning bij regionale samenwerking

Innovatie staat centraal als het gaat om het verbeteren van de zorg. We helpen u optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden in uw praktijk.

Ondersteuning bij innovatie in uw praktijk
Peter Lafeber
Peter Lafeber
Manager Sales & Business Development

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze ondersteuning? Neem gerust met mij contact op via ons algemene nummer 030 740 03 60 of via ons contactformulier.