Werken bij Health Base

Samen met een team van bijna 40 professionals werk je aan optimale ondersteuning van patiënten en collega's in apotheken, huisartsenpraktijken en ziekenhuizen. Elke patiënt verdient de juiste behandeling.

Stel je voor...

Een dierbare van je moet wegens ziekte verschillende medicijnen slikken. Ze ontwikkelt steeds meer klachten en uiteindelijk blijkt dat de verschillende medicijnen niet goed samengaan. Ze heeft nierfalen ontwikkeld.

Dit is precies waar wij, Health Base, ons mee bezig houden: het helpen voorkomen van dit soort situaties. Dit is wat ons werk zo betekenisvol maakt. Al meer dan 30 jaar zijn we hét onafhankelijke expertisecentrum voor medische- en farmaceutische content in Nederland en België. Onze ondersteuning is vaak volledig geïntegreerd in zorginformatiesystemen, zoals Pharmacom en Medicom.

Werken bij ons betekent...

  • focus op de inhoud van je vak.
  • werken op het snijvlak van inhoud en techniek.
  • duiken in de literatuur en deze vertalen naar praktische en bruikbare adviezen.
  • werken met gedreven en slimme collega's in zelf-coördinerende teams.
  • alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en steeds beter te worden.
  • bovenal: jouw werk doet er toe!
> 2.000
apotheken in Nederland vertrouwen op onze content
> 10.000
huisartsen werken met onze behandeladviezen

Kom jij ons team versterken?

Met een team van bijna 40 professionals helpen wij patiënten en collega’s in apotheken, huisartsenpraktijken en ziekenhuizen. We ontwikkelen onder meer medicatiebewaking, patiëntenvoorlichting en consultondersteuning. Dit doen we volledig op maat van de patiënt. En we blijven continu doorontwikkelen...

Openstaande vacatures

Health Base heeft regelmatig plaats voor stagiaires. 
Op dit moment hebben we de volgende vacatures: