Apotheek

Health Base helpt u als zorgverlener in de apotheek om op een slimme manier tot de juiste keuzes te komen voor elke patiënt.

Health Base Beeldbank 8
> 2.000
apotheken in Nederland werken met onze content
> 730
apotheken in België werken met onze content

De druk in de apotheek is hoog. U heeft te maken met tekorten aan geneesmiddelen, personeel en krappe budgetten. Bovendien stijgt de zorgvraag, waarbij u extra aandacht moet geven aan patiënten om hun geneesmiddelen goed te gebruiken. 

Wij ondersteunen u als zorgverlener in de apotheek om op een slimme manier tot de juiste keuzes te komen voor elke patiënt. Hiermee kun u een patiënt op een veilige en betrouwbare manier van de juiste informatie voorzien. We zorgen voor de juiste en efficiënte medicatiebewaking. Ook bieden wij hulp in de begeleiding van patiënten bij hun medicatiegebruik. 

 

Voor en door zorgverleners

Ons team bestaat uit overwegend huisartsen en apothekers. Zij werken nauw samen met deskundigen uit het veld, zowel binnen onze redactiecommissies als voor het leveren van input voor bijvoorbeeld Commentaren Medicatiebewaking. Daarnaast zijn de interne procedures zo opgesteld dat fouten worden voorkomen en zorgverleners ervan op aan kunnen dat de content die ze gebruiken klopt. Met recht voor en door zorgverleners.

Snel & up-to-date

Wij werken met onze eigen geneesmiddeldatabank, de Pharmabase. Zo kunnen we snel schakelen en zorgen we dat content altijd up-to-date is. Bovendien sluit onze databank perfect aan bij de software van onze partners. Denk hierbij aan het apotheekinformatiesysteem Pharmacom van onze software-partner PharmaPartners en aan de apotheekinformatiesystemen in België van onze partners Farmad en Goed.