Commentaren Medicatiebewaking

“In Commentaren Medicatiebewaking vind ik alle wetenschappelijk onderbouwde informatie over de achtergronden van medicatiebewaking én praktisch toepasbare beslisondersteuning. Op die manier kan ik een afgewogen keuze maken voor de juiste medicatie voor mijn patiënten.”
Marya Verwegen Interim apotheker Abonneer op CM

U neemt als zorgverlener dagelijks vele beslissingen over behandelingen met geneesmiddelen van uw patiënten. Commentaren Medicatiebewaking van Health Base biedt u alle achtergrondinformatie om de juiste keuze te maken. Online of op papier. 

Commentaren Medicatiebewaking

Commentaren Medicatiebewaking (CM) biedt een overzicht van de actuele achtergrondinformatie bij interacties, contra-indicaties en overgevoeligheden. Deze informatie combineert Commentaren Medicatiebewaking met praktische afhandelingsadviezen voor veilig geneesmiddelgebruik. Hiermee kunt u als apotheker, huisarts of andere zorgprofessional snel en doelmatig kiezen voor de beste afhandeling.

  • Actueel
  • Afhandelingsadviezen
  • Zoekfunctie
  • Ook geschikt voor tablet

Actuele achtergrondinformatie: online of op papier

Website: CM online is de actuele en uitgebreide online versie. CM online bevat extra modules en achtergrondinformatie ten opzichte van het boek. Daarnaast is de informatie snel doorzoekbaar op geneesmiddel, ook via tablet. Regelmatig actualiseert de redactie de inhoud van de website. CM online is naast ieder zorginformatiesysteem te gebruiken. 

Boek: het boek bevat een (uitgebreide) selectie van de digitale teksten en wordt elk jaar geactualiseerd. Wilt u een exemplaar bestellen? Vul dan het digitale bestelformulier in. 

De inhoud van CM komt tot stand onder redactie van het team Medicatiebewaking van Health Base, in samenwerking met apothekers en huisartsen uit de praktijk en medisch specialisten. 

Pharmacom en Medicom

Werkt u met Medicom of Pharmacom, dan sluit de informatie volledig aan op uw werkproces. CM online sluit inhoudelijk en qua structuur aan op de medicatiebewaking en beslisondersteuning in deze systemen en is geïntegreerd beschikbaar. U kunt vanuit een opgetreden signaal direct doorlinken naar de bijbehorende informatie op CM online. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie, neem contact met ons op. 

Abonneren op CM

Ook aan de slag met actuele informatie bij medicatiebewaking in uw praktijk? Bekijk de tarieven en sluit een abonnement op CM af. 

Tarieven en abonneren

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief