7-3-2022

QR-code Kijksluiter in UI-online

UI-online Health Base

Vanaf nu is het mogelijk de patiëntenvoorlichting verder te optimaliseren door het toevoegen van een Kijksluiter QR-code in de Voorlichting Instructies (VI's) van UI-online. Deze unieke QR-code geeft de patiënt direct toegang tot een duidelijke animatievideo van het voorgeschreven middel.

Extra module UI-online: Kijksluiter QR-code

Medicijnen werken het beste als ze op de juiste manier worden gebruikt. Kijksluiter brengt belangrijke informatie uit de bijsluiter van een medicijn in beeld door duidelijke animatievideo's in begrijpelijke taal. Met de extra module Kijksluiter QR-code UI-online, kunnen QR-codes naar deze uitlegvideo's automatisch worden toegevoegd in de Voorlichting Instructies (VI's). Hiermee kunt u de patiëntenvoorlichting eenvoudig verder optimaliseren.

 

Hoe werkt het?

Op basis van het Z-indexnummer en de AGB-code van uw apotheek, wordt de juiste URL bij Kijksluiter opgevraagd. UI-online zet deze URL om in een QR-code en voegt deze automatisch toe aan de VI. Om van deze mogelijkheid gebruik van te maken dient u een abonnement te hebben bij Stichting Kijksluiter. U voldoet op deze wijze ook aan de eisen van de zorgverzekeraars die het gebruik van Kijksluiter animaties gecontracteerd hebben.

Direct aanvragen module Kijksluiter

Ga naar direct aanvragen module Kijksluiter QR-code om de module door Health Base te laten activeren in uw UI-online account. De kosten bedragen € 98,- per jaar, excl. btw (pro rato).

 

Luuk Roelofsen
Luuk Roelofsen
Manager UI-online
Mila Tjoa
Mila Tjoa
Apotheker Patiënteninformatie

Meer weten?