6-10-2022

Vrijblijvende proefperiode Slimme Protocollenmodule

Zorgprotocollen Medicom

Vanaf 10 oktober beschikt een groot deel van de gebruikers van Medicom voor een periode van 3 maanden over de volledige functionaliteit van de Slimme Protocollenmodule. De proefperiode is bedoeld om kosteloos en vrijblijvend te ervaren hoe u, door het gebruik van deze module, meer tijd overhoudt voor uw patiënten. 

Huisartsenpraktijken zitten in een vicieuze cirkel van extreme werkdruk en tijdgebrek. Om u extra te ondersteunen heeft Health Base samen met onze softwarepartner PharmaPartners, de Slimme Protocollenmodule ontwikkeld. Deze module helpt u efficiënter te werken en nóg betere zorg te leveren.

Meerwaarde Slimme Protocollenmodule

De Slimme Protocollenmodule (kortweg Slimme module) is een aanvulling op de Basis module. Inhoudelijk en qua naamgeving is er geen verschil tussen Basis- en Slimme module. Het verschil zit in de functionele invulling (layout) van de module (bekijk voorbeeld). Zo verschilt de manier waarop een protocol ingevuld, aangepast, gepresenteerd en ingelezen is.

Met de Slimme Protocollenmodule kunt u vlotter en gestructureerder uw bevindingen vastleggen:

  • Direct inzicht in de ketenzorg indicatoren (kenmerkend sterretje: *).
  • Alle bekende gegevens uit het patiëntdossier wordt automatisch vooraf ingevuld (diagnostisch dossier, ICPC, medicatie en intoleranties).
  • Waardes kunnen automatisch overgenomen worden in de SOEP-regels.
  • Mogelijkheid tot het invullen meerdere dagcurves.

Op deze manier draagt de Slimme module bij aan betere kwaliteit van zorg, meer aandacht voor de patiënt en meer werkplezier voor de zorgverlener.

Praktische informatie

Om u optimaal te ondersteunen tijdens de proefperiode organiseert Health Base samen met PharmaPartners verschillende webinars over de Slimme Protocollenmodule. Tijdens deze webinars kunt u live uw vragen stellen aan de hand van demonstraties van de module. 

Inschrijfdata webinar Slimme Protocollenmodule:
13 oktober
21 november
19 december

Meer praktische informatie, als handleidingen, FAQ's en een overzicht van de zorgprotocollen vindt u hier.

Vrijblijvende proefperiode

De proefperiode loopt van 10 oktober 2022 t/m 10 januari 2023 en stopt automatisch, tenzij u bij PharmaPartners aangeeft dat u de module ook na de proefperiode wilt blijven gebruiken middels onderstaand aanmeldformulier.

Aanmeldformulier Slimme Protocollenmodule >>

Martine Vink
Martine Vink
Farmakundige
Loes zûm Grotenhof
Loes zûm Grotenhof
Farmakundige

Meer weten?